Invullen belastingaangifte 2022 – BELANGRIJKE INFO!

fiscale service

Beste Klant,

Ook dit jaar helpen wij onze particulieren klanten (geen zelfstandigen) graag met het invullen van de aangifte. Gelieve deze brief goed te lezen en de bijgevoegde vragenlijst volledig ingevuld en ondertekend door elke partner mee te brengen, samen met uw attesten (zie bijlagen) en dit voor 2 juli 2022.

Opgelet :
Identiteitskaart + pincode van u en uw partner en uw inwonende meerderjarige kinderen meebrengen aub indien u voor de eerste komt met uw belastingen. Voor aangifte van een overleden persoon graag identiteitskaart + pincode van 1 erfgenaam meebrengen. Wij kunnen de aangifte dan onmiddellijk online verwerken.

Wat te doen voor een vlotte belastingaangifte?

 • U ontvangt van de belastingen GEEN bruine envelop meer, dit is uw enige uitnodiging om uw belastingbrief in te vullen ! (mits enkele uitzonderingen vb. bij overlijden)
 • Indien u een “vereenvoudigde aangifte” (voorstel) ontvangen hebt : breng dan alle attesten mee en laat deze controleren door ons. De voorstellen van de belastingen zijn niet altijd correct. Zo betaalt u zeker niet teveel belastingen.
 • Controleer de checklist vooraleer u langskomt en vervolledig het gekleurde invulblad vooraf.

Waar en wanneer?

 • Om praktisch alles in goede banen te leiden, centraliseren we de belastingservice in onze kantoren te Arendonk en Oud-Turnhout. Indien u toch wenst langs te gaan in ons kantoor te Turnhout of Retie kan dit zoals vroeger. Het aannemen van de belastingen in 1 van onze verzekeringskantoren is van 16 mei tot en met 1 juli 2022 en enkel tijdens de speciaal voorziene uren (zie onder en gekleurd blad bovenaan). Afspraak is niet nodig!
 • Te laat ? Na 1/7 zijn wij genoodzaakt om een administratieve kost aan te rekenen.
 • Bij echtscheiding of overlijden gelieve vóór 12 juni 2020 langs te komen.

Wist u dat :

 • u niet hoeft te wachten op alle Belgische loon- en pensioenfiches. Jaaropgaven (buitenlandse inkomsten) en andere attesten wel zeker meebrengen.
 • wij geen aangiften in de brievenbus aanvaarden, deze krijgt u onverwerkt terug.
 • U wellicht vele euro’s kan besparen op verzekeringen die nog elders lopen. Wij maken met plezier een offerte voor u.

Wij kunnen deze service enkel gratis aanbieden voor de klanten van NK Verzekeringen.


Voor extra informatie of vragen over onze belastingservice, gelieve bij voorkeur te mailen naar nadine.maes@dvv.be of diane.verhoeven@dvv.be of frank.dielis@dvv.be . U kan ons ook telefonisch bereiken op onderstaande nummers.

Met vriendelijke groeten,
Team NK-verzekeringen

 

Uren belastingservice

       Oud- Turnhout     Arendonk
Maandag: 14 – 18 u 09 – 12 u
Dinsdag: 17 – 20 u 09 – 12 u
Woensdag: 09 – 12 u 14 – 18 u
Donderdag: 09 – 12 u 18 – 20 u
Vrijdag: 09 – 12 u 14 – 17 u

Download het invulblad
Download de checklist